BUFFETEN
KOUD BUFFET
à € 15,50 per persoon
Luxe huzarensalade met rijke garnituren,
Paté van de chef
Haringtoren met roggebrood en ui
Schotel van regionale koude vleeswaren
Rauwkostsalade
Stokbrood, room – en kruidenboter
KOUD/WARM BUFFET
à € 23,50 per persoon
Koud buffet als hierboven omschreven aangevuld met
Runderstoofschotel,
Visstoofschotel
Rijst
Aardappelgratiné
Groente van het jaargetijde
Rauwkost
UITBREIDINGEN
per persoon
Koude schotels
Waldorf salade à € 2,25
Griekse salade à € 2,25
Salade van makreel à € 3,25
Salade van droge worst à € 4,00
Ardennerham met meloen à € 4,50
Gerookte zalmforel à € 4,75
Schotel van luxe gerookte vissoorten à € 6,50
WARME SCHOTELS
Varkensvlees in zigeunersaus à € 4,50
Kipsaté met pindasaus à € 4,75
Kipfilet in kerriesaus à € 5,25
Varkenshaas in champignonroomsaus à € 5,75
Reepjes biefstuk Stroganoff à € 6,50
Wij maken bij alle gerechten zoveel mogelijk gebruik van Friese regionale producten.
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW